Voedselveiligheid top!


en dat laat zich smaken...

Met trots, kregen we van de FAVV, voedselveiligheid en voor hygiëne een ‘Uitstekende’ beoordeling.
In eerste instantie betekent dit, dat wij een autocontrolesysteem ontwikkeld hebben waarmee wij voldoen aan de wettelijke verplichting om een optimale hygiënezorg te garanderen. 
Belangrijk is dat die ‘Smiley’ voor de klanten een garantie is, dat er alles aan gedaan wordt, om een optimale hygiëne te waarborgen.

Laat ons niet vergeten,

De naam "restaurant" zou afkomstig zijn van het Franse "restaurer", of herstellen. Een versterkend middel in de vorm van een krachtige soep bestond reeds in het 16e-eeuwse Frankrijk. In 1765 opende een Franse kok, A. Boulanger, een eethuis in Parijs waar diverse soepen werden bereid waaruit de klant een keuze kon maken. Deze soepen kregen de benaming 'soup restaurante': een verkwikkende soep. Hieruit ontwikkelde zich na enige decennia het woord 'restaurant' in de betekenis die er nu aan wordt gegeven. Tijdens en na de Franse Revolutie kwamen dit soort etablissementen tot bloei, toen vele koks van de aan de kant geschoven adel in deze branche nieuw werk vonden. (bron: wikipedia/restaurant)

Wij zullen u versterken,

'Veniti at me et ego vos restorabo'
'Kom bij ons, wij zullen je versterken'

Tot binnenkort,
Team Amadeus